Garderobemanagement

Alexander Roodfeld Herenmode denkt graag verder mee met zijn klanten en gaat ver in zijn dienstverlening. Daarom werken wij samen met Imago en kleurdeskundige en stylist Fenneke van Well met haar bedrijf F&NN.

Een effectieve en professionele uitstraling van medewerkers is voor bedrijven belangrijk. Op dit gebied is er vaak winst te behalen. In onze maatschappij en dagelijkse leven, is je uiterlijk de manier waarop je overkomt op anderen, van veel groter belang geworden.

In No Time moet je een beeld van jezelf wegzetten dat uitstraalt wie je bent en wat je kwaliteiten zijn. F&NN is hierin gespecialiseerd.

Door middel van een compleet pakket neemt Fenneke je mee in de wereld van stijl en imago. Zij leert je de beste versie van jezelf te presenteren. Een unieke investering voor jou als "young" professional.

Het pakket is voor elke man die graag advies wilt dat aansluit bij zijn kennis, zijn talenten en zijn persoonlijkheid. Door middel van kleuradvies, garderobemanagement en/of imagoadvies ontstaat er een professionele uitstraling.

Hoe prettig zou het zijn als je eigen succes in je kledingkast hangt? F&NN gaat je helpen jouw personal branding zichtbaar te maken. 

Ontvang je graag meer informatie. Neem een kijkje op www.fennekestyling.nl of mail naar info@fennekestyling.nl

Alexander Roodfeld - Garderobemanagement